Mindful walk clinic

Elke zaterdagochtend wordt een mindful walk clinic georganiseerd.  De clinic wordt verzorgt door Michelle Jongen van Vitalita Coaching. Michelle is Gelukscoach en begeleidt mensen die op zoek zijn naar meer geluk of die meer balans willen in hun leven. Mensen van wie het hoofd niet stil staat. Zij die graag meer energie willen krijgen of een groter zelfvertrouwen willen opbouwen.
Haar visie : ” Kiezen voor jezelf is niet egoïstisch. Hoe beter jijzelf in je vel zit, hoe verder je komt. Je ervaart persoonlijke groei en meer plezier. Als je jezelf opvult met liefde, vertrouwen en compassie dan volgt de rest automatisch. Het begint bij het leren accepteren van jezelf” 

De clinic start om 09:30  uur en rond 11:00uur ben je  weer terug.  Vanuit Bluewoods maken we een prachtige ronde door het natuurgebied van Liempde. Tijdens de Mindful Walk clinic gaan we aan de slag met mindfulness, ademhaling en bewustwording. Je begint op het punt waar jij op dit moment in het leven staat. Het resultaat van je deelname is meer energie en minder stress. De clinic is geschikt voor iedere wandelaar.

De mindful walk gaat door bij een minimale deelname van 2 personen. Je dient je van tevoren aan te melden bij de huiskamer van BlueWoods of door een mail aan info@vitalita-coaching.nl of een telefoontje aan Michellle 06-48811308. Aan de Clinic zijn kosten verbonden.  De kosten dienen bij de start voldaan te worden aan Vitalita Coaching. 

BlueWoods is (belangenloos) supporter van de mindful walk clinic. Mindful bewegen is goed voor lichaam en geest…          

BlueWoods blauw kamperen in het Groene Woud
BlueWoods gezondheid
close

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

× Waarmee kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 16:00