Veel gestelde vragen..

Wanneer kan ik komen kamperen? Wanneer is het kampeerseizoen?

Het kampeerseizoen start 1 april 2021. De camping sluit op maandag 1 november 2021.
Tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren is de Huiskamer en het terras van BlueWoods dagelijks geopend voor een hapje en een drankje. Dit zijn de meest drukke periodes van het jaar, dus reserveer op tijd een plek. Op deze dagen kun je alleen voor minimaal 2 nachten boeken. De rest van het seizoen kun je komen en gaan wanneer je wilt. Het maximaal aantal dagen dat je kunt verblijven op BlueWoods is 28 dagen. 
In de agenda staan alle activiteiten weergegeven. Buiten deze feestdagen is BlueWoods dé plek om tot rust te komen. 

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Je kunt vanaf 14.00 uur op jouw kampeerplek terecht. Wij wonen zelf in het woonhuis vooraan op de camping en zijn dus vaak aanwezig. De receptie is iedere dag geopend van 14.00- 17.00 uur en op vrijdag tot 19.00 uur. Buiten het hoogseizoen zijn wij flexibel en vinden wij het niet erg als je eerder wilt arriveren of later wilt gaan. In het hoogseizoen moet jouw plek om 12.00 uur leeg zijn.
In het laagseizoen kun je het rustig aan doen en eventueel wat later vertrekken. Wil je op zondag later uitchecken dan kan dat tegen een kleine vergoeding.

BlueWoods heeft geen vaste plekken. Als je aankomt, mag je zelf een plekje uitzoeken waar je graag wilt staan. Alles is op loopafstand en elke kampeerplaats heeft haar eigen charme en electriciteit.

Hoe kan ik reserveren? Hoe zit het met annuleren?

 Wil je verzekerd zijn van een plek, dan is vooraf boeken, echt aan te bevelen. Check de beschikbaarheid onderaan deze pagina en vul direct de benodigde gegevens in. Binnen 24 uur reageren wij op jouw reserveringsaanvraag.
Wij houden dagelijks een aantal plekken vrij fietsers en wandelaars die op de bonnefooi komen, maar dat zijn er niet veel. 

Wij hanteren de Recron-Voorwaarden bij annulering. Annuleren is meestal niet kosteloos. Denk voordat je boekt dus na over een annuleringsverzekering. Slecht weer is geen geldige reden voor annulering. Wij stellen het op prijs als je ons op tijd laat weten dat je niet kunt komen, zodat we iemand anders blij kunnen maken met jouw plaats.

Wat voor activiteiten zijn er?

BlueWoods is geen camping voor kleine kinderen. Verwacht bij ons geen animatieprogramma met clowns en schmink. Onze activiteiten zijn met name bedoeld voor (jong) volwassenen. Kinderen vanaf 14 jaar kunnen hier zeker aan meedoen. Er is genoeg ruimte om te spelen. Er is een klein speeltuintje, kabelbaan en trampoline aanwezig. Er is een tafelvoetbalspel en andere spellen en boeken zodat je met minder mooi weer, je niet hoeft te vervelen.
De vaste activiteiten in het hoogseizoen (10 weken per jaar) zijn het filmhuis, kampvuur met livemuziek (vrijdag en zaterdag), Mannie’s nasi-avond en gezamenlijk barbecueën. Buiten het hoogseizoen zijn er minder vaste activiteiten. Check hiervoor eerst de agenda.
In de directe omgeving is genoeg te doen. Zowel in de 3 omringende steden, Eindhoven–Tilburg–Den Bosch, als in de naastgelegen dorpen zoals Liempde, Boxtel, Oisterwijk en Sint Oedenrode. 

Kunnen wij Hemelvaart en/of Pinksteren op BlueWoods vieren?

Hemelvaart en Pinksteren is de meest populaire tijd om lekker een lang weekend weg te gaan. Leuke mensen te ontmoeten, te zingen rondom het kampeervuur en mooie tochten te maken. Boek op tijd want vol is echt vol. Het is het leukste als iedereen er het hele weekend bij is. Vandaar dat wij in deze periode speciale ‘arrangementen’ maken. Voor een klein bedrag kun je jouw kampeermiddel tussen Hemelvaart en Pinksteren laten staan, mits jouw plek niet gereserveerd is. Geef dit zo snel mogelijk aan ons door.  

Zouden wij op de camping mogen optreden?

Wij vinden het geweldig als er mensen willen zingen, tokkelen of dansen rondom het kampvuur. Wij geven muzikanten, zangers, dansers en andere kunstenaars graag een podium. Hoe spontaner hoe beter. Wil je zeker weten dat er ook mensen zijn om naar jou te luisteren? Geef je dan van te voren op! Dan hebben we een leuke verrassing voor jou!

Kan ik iets eten en drinken op de camping? Moet ik reserveren

Bij mooi weer en tijdens de drukke periodes zoals Hemelvaart en Pinksteren is ‘de Huiskamer van BlueWoods, tevens receptie, met aangrenzend terras, in principe iedere dag open van 10u tot 21u. In het laagseizoen is de huiskamer alleen tijdens bepaalde activiteiten open zoals Mannie’s Nasi avond. Kijk voor de actuele activiteiten in de agenda. Januari, februari, maart, november en december is de Huiskamer én het terras gesloten.
Voor het terras hoef je niet te reserveren. Eet je de volgende avond met ons mee? Schrijf jouw naam + aantal personen op het krijtbord of mail ons info@bluewoods.nl (minimaal 24 uur van te voren).

Hebben jullie ook glutenvrije of vegetarischemaaltijden?

BlueWoods heeft geen menukaart omdat we werken met verse, lokale producten en we willen geen voedsel verspillen. We kunnen hier altijd wel een  vegetarische, veganistische en/of glutenvrije variant op verzinnen. Wel fijn om dit van te voren te weten via info@bluewoods.nl

Is er ook vers brood?

Iedere zaterdag- en zondagochtend bakken we graag verse desem bollen (400 gram € 3,50 per bol) en verse croissants voor je af. Graag voor 18.00 uur de dag van te voren intekenen in het zwarte boekje. Ophalen tussen 9.00-10.00 uur. We komen ze ook met liefde en plezier naar je toe brengen. 

Hoe kan ik bij BlueWoods betalen?

Je kunt zowel contant als met pin betalen.  

Hoeveel ampère bieden de elektra-aansluitingen op de camping?

Kampeerplaatsen hebben 6 of 10 ampère stroom. Er zijn overal genoeg stroompunten. Je hebt hiervoor een campingstekker nodig (te koop bij de receptie).

Hoe laat moet het stil zijn?

Tussen 22u en 7u is het stil op BlueWoods. In het hoogseizoen kan het op vrijdag en zaterdag bij het gezamenlijke kampvuur wat later stil zijn. Om 23.30 uur is het ook hier stil. Muziek rondom het kampvuur stopt dan ook altijd om 23.00 uur. Na 22.00 uur mogen er geen auto’s of campers over het terrein rijden. Muziek- of andere geluiden mogen na 22.00 uur niet meer hoorbaar zijn.

Zijn er restricties aan wat voor kampeermiddel ik meebreng?

Op jouw eigen plek mag jij iedere vorm van kampeermiddel meebrengen. Kom je met een tent, camper, caravan of auto met daktent? Je bent hartstikke welkom. Hele grote campers, caravans en andere ‘tanks’, langer dan 6 meter, wordt wel wat lastiger. Check dit even van te voren. Het zou jammer zijn als je helemaal voor niets naar Liempde komt. Op BlueWoods willen we geen caravans met daaraan een voortent en nog eens een luifel. We houden ook niet van partytenten, zeker niet die witte!

Mag mijn hond mee?

Wij gunnen jouw graag die heerlijke wandelingen met jouw viervoeter maar willen niet dat andere gasten last van jouw hond hebben. Honden dienen altijd aangelijnd te zijn en buiten het kampeerterrein worden uitgelaten en daar worden ook de uitwerpselen opgeruimd. Er is maximaal 1 hond per plaats tegen betaling toegestaan. Laat het van te voren even weten, wij laten maar een aantal honden toe. Bepaalde rassen worden nooit toegelaten.

Mag mijn auto op mijn kampeerplek?

BlueWoods is het liefst een autovrije camping. Uiteraard is in- en uitladen geen probleem. Je kunt jouw auto parkeren op 2 parkeerplaatsen rechts en links van de woning. Wil je toch graag jouw auto op jouw plek, dan betaal je hiervoor. In het hoogseizoen kan het gebeuren dat er niet genoeg plaatsen zijn op de parkeerterreinen. Dan laten we gratis een aantal auto’s bij het kampeermiddel toe. Dit is dan een uitzondering.
Campers en auto’s met daktenten mogen uiteraard wél op een kampeerplek staan.

Mag ik vuur maken op mijn kampeerplek?

In dit natuurgebied is een vuurverbod van kracht en uiteraard houden wij ons hier aan. Open vuur is door de brandweer op het kampeerterrein verboden.  We proberen wel zo vaak mogelijk samen een kampvuur te maken op de gezamenlijke kampvuurplaats. Wil je graag barbecueën dan mag dit met een gas-bbq of met kleine bbq met houtskool op jouw eigen plaats. Leg je dan wel even een stoeptegel op het gras, zodat dit niet verbrand?

Hebben jullie een trekkersveld?

BlueWoods heeft mooi groot trekkersveld. Hier zouden zeker 20 grote tenten kunnen staan maar we laten er maar een paar toe. Voor wandelaars en fietsers met een klein tentje hebben we altijd wel een plekje. Je hoeft hiervoor niet van te voren te reserveren. Wil niet in jouw (natte) tentje slapen? Check of er een trekkershut vrij is? Je verblijft dan in een gezellige houten hut met basisch voorzieningen en een lekker bed.

Waar kan ik boodschappen doen?

Voor levensmiddelen kun je in het centrum van Liempde terecht. Op 1,5 km van de camping ligt een Coop-supermarkt. Op zaterdag en zondagochtend bakken wij  verse donkerbruine desembollen en heerlijke croissants. Graag even de avond van te voren doorgeven. Bij de receptie kun je de GHBO-kit (Groene Hulp Bij Ongelukken), muggenwierrook, groente van het land en zelfgemaakte jam kopen.

Verhuren jullie ook fietsen?

Jazeker, wij hebben 2 goed onderhouden fietsen voor de verhuur. € 7,50 per dag per fiets.

Zijn er seizoenplekken en jaarplaatsen op BlueWoods?

Mocht je interesse hebben in een jaarplaats, dan vragen we je eerst eens een tijdje (seizoen) op BlueWoods te komen staan. Zo leren we elkaar goed kennen en kunnen we kijken of we bij elkaar passen.  Je kunt maximaal 28 dagen op dezelfde plek verblijven. Wij stimuleren de doorstroom van nieuwe mensen. Wij houden rekening met de natuur en willen zo min mogelijk kale plekken.
Er zijn nog wel een aantal jaarplaatsen. Heb je interesse laat het ons weten. We maken graag kennis met jou, als jij enthousiast bent over onze filosofie

close

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

× Waarmee kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 16:00