Zakelijk verblijven in de natuur

Even weg van huis , op gepaste afstand eindelijk jouw collega’s of mede professionals ontmoeten. Midden in de natuur vergaderen? In ‘de huiskamer van BlueWoods’ is ruimte voor 5-20 personen om presentaties te geven , te brainstormen of gewoon gezellig samen te zijn. In een ongedwongen retro-achtige sfeer kun je bij het haardvuur zitten, aan tafels, bij de baar of buiten bij de gezamenlijke vuurplaats.

Medio dit jaar is de boerderij geschikt voor meerdaagse workshops of retraites. Hier kun je overnachten met 8 tot 20 personen. En je hebt de beschikking over een riant privéterras, te bereiken via open slaande tuindeuren vanuit de boerderijzaal van 200m2. Zeer geschikt voor yoga, coaching in groepsverband of familieopstellingen.

Ben jij de organisator van schrijvers-, persoonlijke ontwikkeling- of yogaretraites en op zoek naar een gezellige locatie midden in de natuur? Dan is BlueWoods wellicht de ideale locatie. Vlakbij de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch. We kunnen alles faciliteren van ontbijt tot diner. Alles mag niets hoeft. We denken graag met je mee.

Natuurgebied het Groene Woud is zeker net zo mooi en rustig gelegen als vele buitenlandse locaties. Het weer wordt in Nederland alleen maar beter. Door Corona blijven we liever dichtbij huis. De kosten zijn minder hoog en we houden, door niet ver te reizen, onze voetprint stukken kleiner. Op BlueWoods houden wij uiteraard rekening met alle laatste Coronaregels. Wij hanteren hiervoor de richtlijnen van HiswaRecron, de branchevereniging voor recreatie, waar wij lid van zijn. Het groepsverblijf beschikt over meer dan voldoende aantal sanitaire voorzieningen zoals toiletten, douches en afgesloten ruimtes met wasbak en spiegel. De huidige regel is dat er per 8 personen een eigen sanitaire voorziening aanwezig dient te zijn. Hieraan voldoet de kampeerboerderij op BlueWoods.

Zakelijk maar dan anders...

Urenlang vergaderen op kantoor en uren later is er nog geen beslissing genomen… herkenbaar? Op BlueWoods gaat dit anders. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de gesprekken worden bepaald door ons reptielenbrein. Gesprekken die niet gaan over het gemeenschappelijk doel maar over ons ego. Hoe vaak blijkt tijdens een overleg niet, dat we hetzelfde willen, maar dat we dat op een of andere manier niet aan elkaar kunnen over brengen?

Op BlueWoods erkennen we het reptielenbrein. Wij stimuleren deelnemers om op een andere manier met elkaar te praten. Een andere laag, een laagje dieper. Dit doen we door niet alleen aan tafels te zitten. We kiezen voor een overlegmanier die aansluit bij het onderwerp, het proces en de dynamiek van de groep. Dit kan betekenen dat we gaan wandelen of een dropping doen. Wellicht een film kijken of in de keuken gaan staan. Hoewel de aanpak altijd verschillend is, kent deze methode vaak dezelfde stappen: doelbepaling, wieberen en het nemen van een gedegen besluit. Het einddoel is tevreden en gelukkige deelnemers. 

BlueWoods heeft een mooi netwerk van adviseurs en coaches. Dit zijn zeer ervaren managers, CEO’s en leden van de Raad van Bestuur van grote internationale  bedrijven. Facilitators die groepsprocessen optimaal kunnen begeleiden zodat het eindresultaat impact krijgt op de organisatiedoelstellingen. (ook in het Engels). Wij gebruiken hierbij Amerikaanse faciliterings principes en ook Lean-, Agile- en Scrummethodieken. Ook worden de uitgangspunten van familie- en organisatieopstellingen volgens de principes van Bert Hellinger gehanteerd.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om alleen de ruimte te huren. Zo nodig geven wij  jou graag advies. 

BlueWoods is in 2021 gestart met het transformeren van camping de Mus’donck naar de principes en filosofie van blauw kamperen. Hier gaat onze energie naar toe. Het verbeteren en begeleiden van organisaties en coachen van mensen is zeker een ambitie van BlueWoods. Wij willen graag met ons opgebouwde netwerk van organisatiedeskundigen, facilitators en coaches ons gaan richten op het verbeteren van de samenwerking tussen organisaties en haar mensen. Hier zullen wij ons later (vanaf 2022) op gaan richten.

 

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

×

Leuk dat je er bent! Dit is de Whatsapp van BlueWoods. Stel hier jouw vraag

× Waarmee kunnen we je helpen?