Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verwondertocht (Felice Raemaekers)

15 april 2023 @ 09:30 - 13:00

Kan jij ook zo verwonderd raken van de natuur? Houd je van de lente? Heb je zin om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses delen als jij?

Ga met ons mee op natuur-onderdompel-avontuur! Tijdens deze lente ochtend gaan we op ontdekkingstocht in de natuur in de buurt van de camping. Na een fijne kennismaking gaan we wandelen en ontdekken we samen lokale planten. We laten ons verrassen door wat de natuur nog meer te bieden heeft.

Onderweg zal ik je vertellen over de planten, hun eigenschappen, betekenis en misschien zelfs hun rol in (volks)verhalen. Het is ook een mooie gelegenheid om foto’s te maken, of wat aantekeningen en snelle schetsen te maken als je wilt. Neem dan een klein boekje mee.

Deze activiteit is perfect voor mensen die graag samen van de magie van de natuur genieten, introvert en/of gevoelig zijn en graag gelijkgestemden ontmoeten in een fijne setting.

 

Gegevens

Datum:
15 april 2023
Tijd:
09:30 - 13:00

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

×

Leuk dat je er bent! Dit is de Whatsapp van BlueWoods. Stel hier jouw vraag

× Waarmee kunnen we je helpen?