Overnachten in een trekkershut

Geen zin om een tent op te zetten? Ben je aan het rondtrekken met een rugzak, fiets of kano? Slaap dan een houten trekkershut. Deze houten ’tent’ is goed geisoleerd en voorzien van heerlijk bed. Koud zul je het niet krijgen. In de hutten is een gaskachel en er is electriciteit en licht aanwezig. Je kunt koffie en thee zetten en er is services en keukengerei. Je kunt zowel binnen als buiten zitten. Je deelt de gezamenlijke buitenkeuken, voorzien van koelkast en 4-pitsgasfornhuis, met de eventuele andere gasten van de overige 2 hutten.

Met het verblijf in een trekkershut willen wij jou vooral een beleving meegeven. Primitief maar gezellig slapen én relaxen in de natuur. Elke hut heeft haar eigen unieke sfeer en uitstraling. Vergeet niet een slaapzak, kussensloop en hoeslaken mee te brengen. Anders ben je genoodzaakt een laken- of dekbedset bij ons te huren.

Prijzen en voorwaarden

Tijdens het hoogseizoen (alle schoolvakanties) zijn de trekkershutten voor minimaal 2 nachten te boeken. Onderstaande prijzen zijn inclusief ecoheffing, toeristenbelasting en exclusief schoonmaakkosten en daadwerkelijk verbruikte gas voor de kachel (€ 5 per kilo propaangas). De borg is  € 50  deze graag contant meebrengen. Voordat je vertrekt bekijken we samen de hut en als alles ok is, krijg je de borg terug. 

Lakenset:  kussensloop + hoeslaken + handdoek € 9
Dekbedset: kussensloop + hoeslaken + dekbed + overtrek + handdoek € 15

Schoonmaakkosten € 15 per hut. 
Einde van de dag vertrekken op zondag na 12 u, indien mogelijk: € 5 per persoon (laagseizoen), € 10 (hoogseizoen) per persoon

Op al onze overeenkomsten zijn de Huisregels van BlueWoods en de Recron voorwaarden van toepassing

Reserveren?

Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig bij ons voelt. Heb je onze filosofie en huisregels gelezen? Dan weet je wat je kunt verwachten.

De belangrijkste zaken op een rij:
* Op BlueWoods is een gezamenlijke BBQ- en kampvuurplaats. Zelf jouw eigen vuurtje stoken gaat altijd eerst in overleg
* Om 22.00 uur is het stil op de camping
* In het hoogseizoen kan er op vrijdag- en zaterdag kampvuurmuziek zijn. Dan is het rondom de receptie om uiterlijk 23.30 uur stil.
* Onze dieren voeren wij het liefste zelf, dan weten wij wat ze eten.
* Wij stimuleren afvalscheiding, bij de afwasplek staan diverse bakken en de composthoop is bij de moestuin te vinden
* Het gebruik van beddengoed is in de trekkershutten verplicht. Vergeet dus niet een kussensloop, hoeslaken (90×200) en een slaapzak mee te brengen.
* Als je jouw slaapzak vergeten bent, dien je een dekbedset bij ons huren.
* Het is niet mogelijk een hond mee te nemen als je in een trekkershut slaapt.

Heb je nog vragen? Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen.

Check altijd de beschikbaarheid in de periode dat je zou willen komen. Vul onderstaand formulier in. Nadat je op ‘Ik kom graag’, hebt gedrukt ontvangen wij jouw reserveringsaanvraag.
Dit is nog geen definitieve boeking. Je ontvangt een email dat wij jouw aanvraag hebben ontvangen. Daarna ontvang je, uiterlijk binnen 2 werkdagen, een reactie met hierin de
definitieve boeking en het verzoek tot betaling. Na ontvangst van de betaling is jouw boeking definitief.

Vol, helaas hebben we geen plaats meer. Kijk voor een andere datum
Leuk dat je komt! Trekkershutten beschikbaar.
MDWDVZZ
44
1
2
3
4
5
6
7
45
8
9
10
11
12
13
14
46
15
16
17
18
19
20
21
47
22
23
24
25
26
27
28
48
29
30
December 2021
MDWDVZZ
48
1
2
3
4
5
49
6
7
8
9
10
11
12
50
13
14
15
16
17
18
19
51
20
21
22
23
24
25
26
52
27
28
29
30
31
-
-
BlueWoods blauw kamperen in het Groene Woud

We hebben heerlijk gekampeerd op BlueWoods. De camping is ruim van opzet en je mag zelf een plek uitkiezen. Het staat ook nooit helemaal vol. Het ontvangst is uitgebreid en gezellig. In weekend kun je heerlijke verse croissants en desembrood bestellen. Op welke camping kun je verse bonenkoffie met havermelk bestellen? Echt heerlijk!

Betty & Frans

-

Natuurfreaks

close

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

× Waarmee kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 16:00