” Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reason to stay “

Dalai Lama

Wij zijn tot 1 november geopend

 

Kamperen in de natuur

Grenzend aan natuurgebied de Geelders, vlakbij rivier de Dommel, is kamperen op BlueWoods genieten van de natuur. Het terrein van 2 hectare is omringd door landerijen en bosranden. Er zijn 15 vrije kampeerplekken zodat je ruimte genoeg hebt. Je kunt hier staan met een tent, caravan of camper. Wil je tussen dieren en fruitbomen staan of in de ochtend liever een hert spotten? Geen zin om tegen een andere camper aan te kijken? Jij bepaalt zelf jouw ideale plek. De camping is zo ingericht dat er voor ieder wat wils is. Electra en waterpunten zijn volop aanwezig. Voor rondtrekkende fietsers en wandelaars is er een apart trekkersveld met picknicktafels.

Bij lekker weer kun je op het terras zitten. Bij slecht weer kun je komen opwarmen in de ‘Huiskamer van BlueWoods’. Nestel je in een fauteuil bij de haard met een boek of speel een spelletje.
Zin in verse koffie? Heb je honger? Geen probleem, we hebben vaak verse soep of een ander lekker hapje. In het hoogseizoen is er vers brood en een ontbijtservice (vooraf bestellen). We verkopen een beperkt aantal producten lokaal gemaakte jam, zelfgemaakte cake of taart, ijs en andere lekkernijen. Op vrijdag- en zaterdagavond kun je in het hoogseizoen bij ons aanschuiven voor de ‘BlueWoodshap’. Daarna gaan we bij het kampvuur zitten. Muzikanten, we horen jullie graag! Wil je overdag lekker bewegen, yoga beoefenen of wandelen. Check onze agenda.

Op het kampeerterrein zijn meer dan genoeg toiletten, douches en wasbakken met spiegels aanwezig. Er is een verwarmd sanitair gedeelte. Wasmachine en wasdroger zijn tegen betaling te gebruiken. Er is geen afvalwaterstortplek voor campers. Wel een chemisch toilet. 

Je wandelt in 45 minuten of fietst in 10 minuten naar het dorpje Liempde. Hier is een supermarkt, bakker, slager en drogist te vinden. Er zijn ook leuke terrasjes, restaurants en cafeetjes.

Prijzen en voorwaarden

Geen zin om met eten te slepen? Boek dan een “Geen gedoe arrangement”. Je verblijft van vrijdag tot en met zondag op de camping of in een trekkershut. Op zaterdagavond kun je aanschuiven voor ‘de BlueWoodshap’. Op zaterdag- en zondagochtend geniet je van onze verse broodservice met verse croissants met roomboter & jam, een bruine desem bol, vers eitje en koffie. 
Ben je op rondreis met de fiets of rugzak, kijk dan eens of er een trekkershut vrij is. 

Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig bij ons voelt. Lees onze filosofie en bekijk ons fotoboekDan heb je een idee wat je kunt verwachten.

De belangrijkste huisregels:

  • Om 22.00 uur is het stil op de camping. In het hoogseizoen kan er op vrijdag- en zaterdag kampvuurmuziek zijn bij de Huiskamer. Hier is het uiterlijk om 23.30 uur stil. 
  • De dieren die loslopen voeren wij het liefste zelf, dan weten wij wat ze eten
  • Wij stimuleren afvalscheiding, bij de afwasplek staan diverse bakken en de composthoop is te vinden bij de moestuin
  • We laten een beperkt aantal honden toe op het terrein. Als je jouw hond wil meenemen overleg dit van te voren.

Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen.

Op onze overeenkomsten zijn de Huisregels van BlueWoods en de Recron voorwaarden van toepassing.

BlueWoods is lid van De Groene Koepel, Natuurkampeerterreinen, te gast bij moeder natuur

Reserveren? check hier eerst de beschikbaarheid

Klik in onderstaande kalender de periode aan wanneer jullie zouden willen komen en vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Wij nemen zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 48 uur) contact met je op over jouw aanvraag. Heb je persoonlijke wensen, laat het ons weten.

Leuk als je komt! Plaatsen beschikbaar
We zitten vol, er is helaas geen plaats meer. Probeer een ander moment!
muziekcircus, bel voor reservering !
MDWDVZZ
39
1
2
3
40
4
5
6
7
8
9
10
41
11
12
13
14
15
16
17
42
18
19
20
21
22
23
24
43
25
26
27
28
29
30
31
November 2021
MDWDVZZ
44
1
2
3
4
5
6
7
45
8
9
10
11
12
13
14
46
15
16
17
18
19
20
21
47
22
23
24
25
26
27
28
48
29
30
-
-
BlueWoods-kamperen-en-BBQ

Kamperen en bbq-en horen bij elkaar. Bij BlueWoods is een centrale bbq plek. Je kunt je eigen vlees meenemen maar ook een vlees- of vegetarisch pakket bestellen. Een goed gesprek en een verfrissend drankje. Wel af en toe het vlees omdraaien. De ingrediënten voor een geslaagde avond!

Gunther Beckman Lapre

-

Flexitarier

close

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

× Waarmee kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 16:00