” Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reason to stay “

Dalai Lama

Reserveer onderaan deze pagina een plek

Voor wandelaars en fietsers of mensen met kleine tentjes is er altijd plek. Wij zitten nooit helemaal vol, behalve met Hemelvaart en Pinksteren.

Kamperen in de natuur

Grenzend aan natuurgebied de Geelders, vlakbij rivier de Dommel, is kamperen op BlueWoods genieten van de natuur. Het terrein van 2 hectare is omringd door landerijen en bosranden. Er zijn 30 vrije kampeerplekken zodat je ruimte genoeg hebt. Je kunt hier staan met een tent, caravan of camper. Wil je tussen dieren en fruitbomen staan of in de ochtend liever een hert spotten? Geen zin om tegen een andere camper aan te kijken? Jij bepaalt zelf jouw ideale plek. De camping is zo ingericht dat er voor ieder wat wils is. Alle plaatsen kunnen worden voorzien van stroom. Op het terrein zijn 8 drinkwaterpunten. Voor rondtrekkende fietsers en wandelaars is er een groot vriendenveld met picknicktafels.

Bij lekker weer kun je op het terras zitten. Bij slecht weer kun opwarmen in onze kas. In de ‘Huiskamer van BlueWoods’ tevens receptie, nestel je in een fauteuil bij de haard met een boek of speel een spelletje.
Zin in verse koffie? Heb je honger? Geen probleem, in het weekend wordt er gekookt en bakken wij vers brood en croissants (vooraf bestellen). Onze kippen zorgen voor kakelverse eitjes. Op zaterdagochtend kun je Bewust wakker worden met Jolan. Op zaterdagavond kookt Manfred een gezonde ‘BlueWoodshap’. Het kampvuur gaat dan aan en zo praten we nog wat na of maken samen muziek. Muzikanten, we horen jullie graag! Wil je  lekker bewegen, yoga beoefenen of wandelen. Check onze agenda.

Op het kampeerterrein zijn meer dan genoeg toiletten, douches en wasbakken met spiegels aanwezig. Er is een verwarmd sanitair gedeelte. Wasmachine en wasdroger zijn tegen betaling te gebruiken. Er is geen afvalwaterstortplek voor campers. Wel een chemisch toilet. 

Je wandelt in 45 minuten of fietst in 5 minuten naar het dorpje Liempde. Hier is een supermarkt, bakker, slager en drogist te vinden. Er zijn ook leuke terrasjes, restaurants en cafeetjes.

Prijzen en voorwaarden

Geen zin om met eten te slepen?

In het weekend kun je met ons mee eten. Op vrijdagavond maken wij verse veganistische soep met brood en smeersels.
Op zaterdag- en zondagochtend (en met de feestdagen en in het hoogseizoen) is er broodservice. We bakken dan grote bruine en witte bollen en knapperige croissants met roomboter & jam. Onze kippen zorgen voor het kakelverse eitje. Je kunt verse bonenkoffie bestellen of een ander lekker drankje. Onze specialiteit is Bircher Muesli. (Havermout met havermelk, banaan, gedroogde abrikozen, granola en vers fruit. Op zaterdagavond kun je aanschuiven voor een BlueWoodshap (vlees of vegetarisch). 
Graag van te voren reserveren. Vermeld bij jouw boeking alleen als je gebruik wilt maken van de soepservice op vrijdag. Het overige kun je ter plekke nog bestellen.

Soep met brood en smeersels € 8,50
Bruine desembol 400 gram ruim voldoende voor 2 personen € 3,75
Verse croissant met roomboter en eigen gemaakte jam € 1,75
BlueWoodspap (Bircher Muesli) € 7,50
BlueWoodshap € 12,50

Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig bij ons voelt. Lees onze filosofie en bekijk ons fotoboekDan heb je een idee wat je kunt verwachten.

De belangrijkste huisregels:

  • Om 22.00 uur is het stil op de camping. Iedereen zorgt ervoor dat andere mensen geen last meer van jou hebben. Op  zaterdagavond is er kampvuur en kunnen we gezellig samen zijn. Hier is het uiterlijk om 23.30 uur stil. 
  • Onze kippen lopen los en voeren wij graag zelf. 
  • Wij stimuleren afvalscheiding, je kunt op het afvalpleintje alles scheiden. Op het terrein zijn 2 composthopen en een droogtoilet.
  • We laten een beperkt aantal honden toe op het terrein. Als je jouw hond mee wil nemen overleg dit van te voren.

Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen.

Op onze overeenkomsten zijn de Huisregels van BlueWoods en de Recron voorwaarden van toepassing.

BlueWoods is lid van De Groene Koepel, Natuurkampeerterreinen, te gast bij moeder natuur.

Reserveren? Dan weet je zeker dat er een plek is. Bruin vakje = volle bak

Klik in onderstaande kalender de periode aan wanneer jullie zouden willen komen en vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Wij nemen zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 48 uur) contact met je op over jouw aanvraag. Heb je persoonlijke wensen, laat het ons weten.

Leuk als je komt! Plaatsen beschikbaar
We zitten vol, er is helaas geen plaats meer. Probeer een ander moment!
muziekweekend!
MDWDVZZ
48
1
2
3
4
49
5
6
7
8
9
10
11
50
12
13
14
15
16
17
18
51
19
20
21
22
23
24
25
52
26
27
28
29
30
31
Januari 2023
MDWDVZZ
52
1
01
2
3
4
5
6
7
8
02
9
10
11
12
13
14
15
03
16
17
18
19
20
21
22
04
23
24
25
26
27
28
29
05
30
31
-
-
BlueWoods-kamperen-en-BBQ

Kamperen en bbq-en horen bij elkaar. Op BlueWoods is een centrale kampvuurplek en er zijn ook gezamenlijke bbq-avonden. Een goed gesprek en een verfrissend drankje. Wel af en toe het vlees omdraaien. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond!

Gunther Beckman Lapre

-

Flexitarier

close

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

× Waarmee kunnen we je helpen? Available from 08:00 to 16:00