” Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reason to stay “

Dalai Lama

Kamperen in de natuur

Reserveren kun je onderaan deze pagina

Grenzend aan natuurgebied de Geelders, vlakbij rivier de Dommel, is kamperen op BlueWoods genieten van de natuur. Het terrein van 2 hectare is omringd door landerijen en bosranden. Er zijn 30 ruime kampeerplekken waar je kunt staan met een tent, caravan, vouwwagen, slaapauto of camper. Wil je tussen dieren en fruitbomen staan of in de ochtend liever een hert spotten? Geen zin om tegen een andere kampeerders aan te kijken? Jij bepaalt zelf jouw ideale plek. De camping is zo ingericht dat je op een groot open veld met picknicktafels kunt staan of liever meer privacy? Dan kies je een eigen plaats omringd door bomen en struiken. Alle plaatsen kunnen worden voorzien van stroom. Op het terrein zijn 8 drinkwaterpunten. 

Kom lekker koffiedrinken op ons terras of kom bij minder mooi weer lekker chillen in de gezellige kas, onze slechtweervoorziening. In de ‘Huiskamer van BlueWoods’ tevens receptie, nestel je in een fauteuil bij de haard met een boek of speel een spelletje.
Zin in verse koffie? Heb je honger? Geen probleem, in het weekend wordt er gekookt en bakken wij  brood en croissants (vooraf bestellen). Onze kippen zorgen voor kakelverse eitjes. Op zaterdagochtend kun je Pyjama Yoga doen met Jolan. Op zaterdagavond kookt Manfred een gezonde ‘BlueWoodshap’. Het kampvuur gaat dan aan en zo praten we nog wat na of maken samen muziek. Muzikanten, we horen jullie graag! Wil je  lekker bewegen, yoga beoefenen of wandelen. Check onze agenda.

Op het kampeerterrein zijn meer dan genoeg toiletten, douches en wasbakken met spiegels aanwezig. Er is een verwarmd sanitair gedeelte. Wasmachine en wasdroger zijn tegen betaling te gebruiken. Er is geen afvalwaterstortplek voor campers. Wel een chemisch toilet. 

Je wandelt in 45 minuten of fietst in 5 minuten naar het dorpje Liempde. Hier is een supermarkt, bakker, slager en drogist te vinden.
Er zijn ook leuke terrasjes, restaurants en cafeetjes.

BlueWoods sauna

Boek vanaf medio 2023 de sauna en hottub bij je verblijf  

Geen zin om met eten te slepen?

Je kunt in het weekend met ons mee eten. Op vrijdagavond maken wij verse (veganistische) soep met brood en smeersels.
Op zaterdag- en zondagochtend is er broodservice. We bakken dan grote bruine bollen en verse croissants met roomboter & jam. Onze kippen zorgen voor het kakelverse eitje. Je kunt een verse bonenkoffie bestellen of heb je liever een  latte met havermelk of Chai Latte? Geen probleem. Onze specialiteit is Bircher Muesli. (Havermout met havermelk, banaan, gedroogde abrikozen, granola en vers fruit. Op zaterdagavond kun je aanschuiven voor een BlueWoodshap (meestal  vegetarisch). 
Graag van te voren reserveren. Vermeld bij jouw boeking alleen als je gebruik wilt maken van de soepservice op vrijdag. Het overige kun je ter plekke nog bestellen.

De prijs en voorwaarden

Prijzen zijn exclusief eco-heffing à € 3,75 p.p.p.d ( duurzame energie, gemeentelijke milieu en afvalheffingen)  en toeristenbelasting (tarief 2024 € 1,95 p.p.p.d.) 
Lekker lang blijven? Voor  € 10,- per plek mag je tot 18.00 uur blijven. Kampeermiddel laten staan: € 7,75 per nacht (maximaal 5 nachten zonder persoon). 

Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig bij ons voelt. Lees onze filosofie en bekijk ons fotoboekDan heb je een idee wat je kunt verwachten.

De belangrijkste huisregels:

  • Om 22.00 uur is het stil op de camping. Iedereen zorgt ervoor dat andere mensen geen last meer van jou hebben. Op  zaterdagavond is er kampvuur en kunnen we gezellig samen zijn. Hier is het uiterlijk om 23.o0 uur stil. 
  • Onze kippen lopen los en voeren wij graag zelf. 
  • Wij stimuleren afvalscheiding, je kunt op het afvalpleintje alles scheiden. Op het terrein zijn 2 composthopen en een droogtoilet.
  • We laten een beperkt aantal honden toe op het terrein. Als je jouw hond mee wil nemen overleg dit van te voren.

Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen.

Op onze overeenkomsten zijn de Huisregels van BlueWoods en de Recron voorwaarden van toepassing.

BlueWoods is lid van De Groene Koepel, Natuurkampeerterreinen, te gast bij moeder natuur.


Zeker weten dat je plekje hebt ? Reserveer hier

Een bruin valk betekend dat we vol zitten, voor trekkers (wandelaars en fietsers met kleine tentjes) is er meestal wel plek. Wij zitten nooit helemaal vol, behalve met Hemelvaart en Pinksteren. 

Klik in onderstaande kalender de periode aan wanneer jullie zouden willen komen en vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Wij nemen zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 48 uur) contact met je op over jouw aanvraag. Heb je persoonlijke wensen, laat het ons weten.

Leuk als je komt! Plaatsen beschikbaar
We zitten vol, er is helaas geen plaats meer. Probeer een ander moment!
muziekweekend!
MDWDVZZ
05
1
2
3
4
06
5
6
7
8
9
10
11
07
12
13
14
15
16
17
18
08
19
20
21
22
23
24
25
09
26
27
28
29
Maart 2024
MDWDVZZ
09
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31
-
-

Kamperen en bbq-en horen bij elkaar. Op BlueWoods is een centrale kampvuurplek en er zijn ook gezamenlijke bbq-avonden. Een goed gesprek en een verfrissend drankje. Wel af en toe het vlees omdraaien. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

BlueWoods-kamperen-en-BBQ

Gunther

Flexitarier

Ik hou van koken,  liefst uit onze eigen moestuin. Helaas is het nog niet zover.  Mijn favoriet is wel Mannie’s  Nasi (tegenwoordig ook vegetarisch),  alhoewel de Marokkaanse keuken heeft ook bijzondere smaak sensaties. Umami,  bloemen, zaden, erwten en bonen in mijn eten zit van het.  Schuif op zaterdag gezellig aan en proef het.  

bluewoods-koken

Manfred , co-founder BlueWoods

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

×

Leuk dat je er bent! Dit is de Whatsapp van BlueWoods. Stel hier jouw vraag

× Waarmee kunnen we je helpen?