Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Movement Medicine

8 juli 2023 @ 11:00 - 17:00

Rise up in your own Dance
Movement Medicine
8 juli – 11.00 tot 17:00 uur

Movement Medicine, Beweging is medicijn

Mindfullness, in beweging.  Je komt er niet meer omheen in deze tijd. Maar wat betekent het nou eigenlijk? In het kort geeft mindfullness in beweging de mogelijkheid om bewust  je gedachte naar je lichaam laten gaan en iedere vezel van je lichaam te voelen.

De letterlijke vertaling van Movement Medicine is; bewegen is medicijn. Movement Medicine is een vrije dansvorm die speciaal is ontwikkeld om alle hedendaagse zorgen en stress om te zetten in beweging en uitdaging. Een kans om een positieve draai aan je leven te geven wat een ongekende levensenergie met zich mee brengt door vrij te dansen. Deze dansvorm laat je weer ervaren hoe het is om overspoeld te worden met vreugde, plezier en vrijheid en om weer thuis te komen in je eigen lichaam. Je wordt weer herenigd met het innerlijke kind in je, je bent vrij.
Ons brein is een prachtig instrument maar als mens lijken we wel eens te vergeten dat dit slechts een klein onderdeel is van het grote geheel. Door vrij en ongelimiteerd te dansen met jezelf, de ander en je omgeving, breng je het denkend brein weer terug in balans met je lichaam en hart. Embodiment!

Meer energie, stevigheid, inspiratie, passie en creativiteit is een onontkoombaar gevolg hiervan dat jouw leven meer kleur zal geven!

 Ben je nog steeds aan het lezen? Mooi, want dat betekent dat je oprecht geïnteresseerd bent en open staat voor een positieve verandering in je leven. Neem daarom nu contact op met Dans Je Expressie om de eerste vrijblijvende afspraak te maken. Ontdek jouw expressie!

”Op dit moment ben ik de enige gecertificeerde dans docent in Eindhoven die deze vrije dansvorm van Movement Medicine overbrengt op anderen.”

Meer info via loesvelter@hotmail.com of app naar 0628228079

Gegevens

Datum:
8 juli 2023
Tijd:
11:00 - 17:00

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

×

Leuk dat je er bent! Dit is de Whatsapp van BlueWoods. Stel hier jouw vraag

× Waarmee kunnen we je helpen?