” Je inspireert anderen niet door te laten zien hoe geweldig jij bent, maar door hen te laten zien hoe geweldig zij zijn. ” 

Robyn Benincasa 

Inspiratie Retraite 13 - 16 augustus 2024

Toen Sylvia en Katja elkaar deze lente ontmoette, was het meteen raak en vielen ze van de ene verbazing in de andere vanwege zóveel overeenkomsten: In het dagelijkse zijn ze allebei talentvolle ondernemers met beide een pracht van een locatie in LIEMPDE. En samen zoveel creativiteit en visies, dat je er een retraite mee zou kunnen vullen! 

Sylvia manifesteerde op haar camping het InspiratieHuis terwijl Katja – 3,5 km verderop- in haar atelier www.mevrouwdeman.nl al jarenlang de InspiratieSalon organiseerde.

Deze zomer overbruggen zij élke afstand en nodigen ze jullie Krachtvrouwen uit om van heinde en ver samen te komen voor een goddelijke retraite. Voor het vieren van onze vrouwelijkheid, het omarmen van onze talenten, het delen van onze gaves als healers, inspirators, coaches en ondernemers en als ontwerpers en pioniers van een (h)eerlijk nieuw tijdperk.

BlueWoods Inspiratie Retraite is van 13 t/m 16 augustus 2024

Deze zomer maak jij tijd voor jezelf. Je hebt zin om je inspiratiebron te vullen én te delen. Vakantie te vieren in een groene en comfortabele setting midden in de natuur. Een verblijf waarin je gelijkgestemden ontmoet en genoeg ruimte hebt voor jezelf. Een moment om te kunnen voelen waar jouw volgende stap naar toe gaat en een plan te maken hoe je daar komt. Jezelf opladen met levensenergie, maar vooral om gewoon even lekker te zijn. Je verbindt je met andere kracht- en prachtvrouwen, die net als jij al geruime tijd bezig zijn met zelfontwikkeling, voluit in het leven staan en de diepte niet schuwen. 

Je gaat op ontdekkingsreis… Dit retraite is een avontuur vol ontwapenende ontmoetingen, creatieve uitspattingen, verdiepende workshops en oeroude rituelen voor de zuivering van lichaam en geest. Alle maaltijden worden met liefde bereid. Je slaapt in een comfortabel bed in een 1,- of 2 persoonskamer, een natuurhuisje met privé-sanitair of in je eigen tent, camper of caravan.

Er is een dagelijks, uitgebreid programma waar je aan mág deelnemen en er is ruimte om zelf sessies te geven en te ontvangen. Op deze manier creëer je jouw eigen retraite!  

gedekte tafel priveterras shala_edited
BlueWoods-inspiratie

De mogelijkheden

Op Natuurcamping BlueWoods ben je omgeven door de magie van de Brabantse natuur met intieme hoekjes en weidse uitzichten over de velden van Liempde. Op korte loopafstand bevindt zich de kronkelende rivier de Dommel. De locatie is voorzien van een gezellig terras, een kas, een  moestuin, een vuurplek  en loslopende dieren. Inspiratiehuis BlueWoods is het hart van de camping: een ruime boerderij met een fantastische workshopruimte, slaapgelegenheid voor 16 personen, een grote keuken en een privéterras mét saunaplein.

Wij bieden een enerverend en diepgaand programma zonder verplichte deelname

  • Verblijf op BlueWoods op een slaapkamer, trekkershut of eigen kampeermiddel
  • Lekkere en gezonde, vegetarische maaltijden
  • Online verbindingsgroep, follow-up en evaluatie
  • Mogelijkheden creëren om samen te werken voor de Inspiratieweken 2025

Het programma dinsdag 13 augustus

17.00 Warm ontvangst, je plekje installeren en even landen                  
18.30 Een gezamenlijk diner                                         
20.30 Openingsceremonie & kennismaking                         
22.00 Afsluiten bij het vuur

Woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 augustus
8.30 Het ochtendritueel: yin-yoga & meditatie
9.00 Gezamenlijk ontbijt
10.00 Keuze uit 2 workshops van ongeveer 2 uur                                 
13.00 Samen lunchen                                                                   
14.00 Uitwisseling van 1-op-1 sessies                                   
Vrije Tijd & Helpende hand verlenen in de keuken (kookworkshop)        
Van 14.00 tot 22.00 is het saunaplein open                                         
16.00 Plenaire workshop                                                                     
18.00 Een gezellig diner
20.30 Avondprogramma                                                                                                                       

Vrijdag 16 augustus
8.30 Het ochtendritueel: Yin-Yoga  & meditatie Meditatie                       
9.00 Een gezamenlijk ontbijt                                                       
10.00 KrachtVrouwen-Cirkel & afscheidsceremonie                                   
12.00 Lunch & afscheid

De mogelijkheid bestaat jouw verblijf te verlengen

Investering

€ 555,- All Inclusive verblijf op basis van een 1-persoonskamer of een trekkershut
€ 444,- All Inclusive verblijf op basis van een 2-persoonskamer of verblijf op een ruime kampeerplek met eigen kampeermiddel

All Inclusive
3 overnachtingen, deelname aan het totale programma,
3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x diner & onbeperkt water en thee.
Overige consumpties zijn voor eigen rekening het bedrag is exclusief 9% btw

Droomdeelnemer
Jouw open hart gaat sneller kloppen van bovenstaande uitnodiging. Je bevind je al een tijdje op het pad van zelfrealisatie. Je vindt het leuk om samen met andere vrouwen een mooi krachtveld neer te zetten waarin al onze talenten mogen stromen. Je hebt zin om jouw kracht nog meer te belichamen en je kan je ook kwetsbaar opstellen. Je staat open voor verassingen en verwennerij.
We vragen je heel bewust te kiezen voor deelname en hebben ruimte voor 15 prachtvrouwen. 

Organisatie

Sylvia Beerens werkt al jaren samen met professionals op het gebied van zingeving in haar Inspiratiehuis BlueWoods. Zij is de inspirator voor de vele bezoekers op BlueWoods, een levenskunstenaar die bruist van ideeën en een lieve gastvrouw die feilloos de behoefte aanvoelt. Zij is het aanspreekpunt tijdens de retraite en kijkt toe op een goede verzorging. Het creëren van een comfortabele en veilige setting is haar zeker toevertrouwd.

Als kunstenares leeft Katja de Man met het motto: ‘Het Leven is mijn Meesterwerk’. Na het schrijven van haar boek Wildevrouw heeft ze honderden vrouwen geïnspireerd in beweging te komen en expressie te geven aan wie ze werkelijk zijn. Ze begeleid ceremonies en cirkels, is een ervaren spaceholder en levenscoach en fijngevoelig voor energie en esthetiek. Katja is verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma en inspireert je je hart te volgen en lekker te gaan shinen.

Loraine de Jonge is een echte ‘foodie’ en het gezicht achter de Buitendijkse Keuken. (www.dbdkfoodpartners.com) Dagelijks is ze bezig met het bereiden en fotograferen van de lekkerste en meest kleurrijke gerechten en schrijft ze over food. Tijdens deze retraite is zij onze en bereid zij alle (vegetarische) maaltijden. Ze vindt het heerlijk haar culinaire kennis met je te delen, dus vergezel haar in de keuken en verleen een helpende hand!  

Neem voor meer informatie contact op met Sylvia via info@bluewoods of bel haar 0653338834

Niets voor jou? stuur het dan naar iemand anders…

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

BlueWoods krant?

Wil je op de hoogte zijn van het nieuws? De agenda ontvangen? De laatste aanbiedingen lezen? Schrijf je dan in voor ons onregelmatig verschijnend krant. Let op! Er kan ook een uitnodiging voor een feestje bij zitten!

Door op verzenden te klikken ben je akkoord dat BlueWoods jouw gegevens overeenkomstig haar privacy statement gebruikt. Je ontvangt mogelijk 2 of 3 kranten per jaar. Als je geen belangstelling meer heb kun je je na ontvangst van de krant afmelden.

×

Leuk dat je er bent! Dit is de Whatsapp van BlueWoods. Stel hier jouw vraag

× Waarmee kunnen we je helpen?